Prantsuse toiduvalmistamise juured ulatuvad sügavale. Riigi kulinaarse impeeriumi alused pandi paika juba 1600. aastate keskel, kui kokk François Pierre La Varenne kirjutas oma tohutult mõjuka "Le Cuisinier François" retseptiraamatu, milles rõhutati piirkondlikke ja hooajalisi koostisosi, tõstis esile üksteist täiendavaid maitseid ja hakati selle tingimusi dokumenteerima. ja tehnikaid.
Hetkel oluline
- Brasiilia peol saatuslik tulistamine toob esile hüppeliselt kasvavate poliitiliste pingete
- Biden vabastab esimesena pilt Webb Telescope'ist
- Valge Maja teatel valmistub Iraan varustama Venemaad relvastusvõimeliste droonidega
- Euro ja dollar on esimest korda 20 aasta jooksul vähem kui poole sendi kaugusel pariteedist
Klassikaline prantsuse keel. toidud, mida igaüks peab proovima
30.05.2022 21:57 384
Vaata lisaks
